Welkom bij GROUP B kwaliteit in vastgoed!
Projectadvies
Nieuwbouwproject heidestaete
Nieuwbouwproject withoefsche heide

Uw vastgoedkantoor sinds 1975 ten Noorden van Antwerpen

Ons kantoor is gelegen in Brasschaat en gespecialiseerd in verkoop en verhuur van woningen, appartementen en gronden, nieuwbouw, renovatie en projectadvies. 

Dankzij onze professionele aanpak, begeleiden we uw vastgoed naar een succesvolle verkoop of verhuur. U wenst uw pand te verkopen? Vraag een vrijblijvende waardebepaling aan.

Bent u op zoek naar een nieuwe woonst? Schrijf u zeker in op onze 'Hou me op de hoogte' en ontvang steeds onze laatste nieuwe panden per mail die passen in uw ingegeven zoekcriteria

Blijf op de hoogte

Wenst u op de hoogte gehouden worden van ons nieuw aanbod? Wees er als eerste bij.

Schrijf je nu in

48 jaar tot uw dienst

 

MAAK KENNIS MET ONS KANTOOR

lid van CIB 

 

Gratis schatting

VRAAG ZE HIER AAN

Nieuws

Woonbonus voor tweede woning verdwijnt op 1 januari

29 September 2023

Na de Vlaamse woonbonus verdwijnt nu ook de federale belastingvermindering voor nieuwe vastgoedleningen na 1 januari 2024. Is het nu of nooit om een tweede verblijf te kopen? Fiscaal docent Koenraad Tranchet veegt enkele misverstanden van tafel en strooit met tips. “In de meeste gevallen kun je een bestaande lening ook lang na 2024 nog inbrengen...

Lees meer

Eerste asbestdeskundigen leggen succesvol examen af

14 Juli 2022

Vanaf 23 november is het asbestattest verplicht bij de verkoop van een woning. Volgens recente berichtgeving van de OVAM zijn ondertussen 39-kandidaat-asbestdeskundigen geslaagd in hun theoretisch- en praktijkexamen.

Lees meer

Jouw woning ook verkopen/verhuren? Contacteer ons