Group B at your service

De markt evolueert zeer snel. Tegenwoordig eisen mensen vooral een energiezuinige woning met tegelijkertijd veel comfort en luxe.
“Om hier zo efficiënt mogelijk op te reageren is Group B nu ook erkend energiedeskundige, werd ons team uitgebreid met een gediplomeerd ‘home-stager’ en zijn we gestart met onze afdeling villavernieuwing,”.

“Vaak kunnen wij met een minimale investering ervoor zorgen dat een eigendom sneller en beter verkocht wordt. Een nieuw aangekochte woning kunnen wij omtoveren tot een pareltje en oudere villa’s laten we weer energiezuinig en aan het comfort en de luxe van de 21ste eeuw beantwoorden.”

 

‘Details zorgen voor kwaliteit, maar kwaliteit is geen detail !’

Onze werkmethodes zijn mee geëvolueerd met de nieuwe wetgeving en de tijd. De verkoper die Group B een makelaarsopdracht toevertrouwt, kan beschikken over ons efficiënt en modern verkoopapparaat met o.a. bestanden met honderden gegadigden, gratis publiciteit, volledige opmaak verkoopdossier, professioneel begeleide bezoeken, enz.
De koper kan op zijn beurt rekenen op deskundig advies over de bouwkwaliteit, registratie, btw, premies, beste kredieten, enz. De talrijke klantenreferenties zijn onze beste publiciteit.”

 

Door onze extra dienstverlening zorgt GROUP B ervoor dat

  1. onze opdrachtgevers met een vaak minimale investering een betere en snellere verkoop kunnen realiseren
  2. het onze kopers mogelijk wordt gemaakt om hun nieuw aangekochte woning in een pareltje om te toveren
  3. iedere eigenaar die dat wenst, zijn verouderde villa weer energiezuinig aan het comfort en de luxe van de 21ste eeuw kan laten beantwoorden

 

Group B is lid van de beroepsvereniging C.I.B. (Confederatie Immobiliënberoepen) en geregistreerd als erkend vastgoedmakelaar bij het B.I.V. (beroepsinstituut van vastgoedmakelaars). Zo blijven wij steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de bouw- en vastgoedsector.

Elk jaar worden er actief bijscholingen gevolgd en zijn wij steeds op de hoogte van nieuwe wetgeving. Zo kunnen wij u steeds accuraat bijstaan bij de bouw, verkoop, aankoop van uw eigendom.

Jouw woning ook verkopen/verhuren? Contacteer ons