Welkom bij GROUP B kwaliteit in vastgoed!
Projectadvies
Nieuwbouwproject heidestaete
Nieuwbouwproject withoefsche heide

Uw vastgoedkantoor sinds 1975 ten Noorden van Antwerpen

Ons kantoor is gelegen in Brasschaat en gespecialiseerd in verkoop en verhuur van woningen, appartementen en gronden, nieuwbouw, renovatie en projectadvies. 

Dankzij onze professionele aanpak, begeleiden we uw vastgoed naar een succesvolle verkoop of verhuur. U wenst uw pand te verkopen? Vraag een vrijblijvende waardebepaling aan.

Bent u op zoek naar een nieuwe woonst? Schrijf u zeker in op onze 'Hou me op de hoogte' en ontvang steeds onze laatste nieuwe panden per mail die passen in uw ingegeven zoekcriteria

Blijf op de hoogte

Wenst u op de hoogte gehouden worden van ons nieuw aanbod? Wees er als eerste bij.

Schrijf je nu in

48 jaar tot uw dienst

  

MAAK KENNIS MET ONS KANTOOR

lid van CIB 

   

 

 

 

 

Gratis schatting

VRAAG ZE HIER AAN

Nieuws

Alleenstaande kopers staan voor moeilijke opdracht op huizenmarkt

15 Maart 2024

Bij de marktleider voor woonkredieten, BNP Paribas Fortis, werd vorig jaar 32 procent van de nieuwe woonkredieten afgesloten door alleenstaanden. Bij Immotheker Finotheker, dat vooral actief is in de steden, waren singles goed voor 39 procent van alle kredietdossiers.

Lees meer

Vastgoed in de belastingaangifte

01 Maart 2024

Vastgoed valt niet weg te denken uit de aangifte personenbelasting. Van de 843 codes in de aangifte zijn er minstens 320 rechtstreeks of onrechtstreeks gelinkt aan een onroerend goed. Docent Tom Castelein, belastingexpert bij RSM Belgium, deelt alvast enkele tips en tricks uit zijn nieuwe opleiding.

Lees meer

Jouw woning ook verkopen/verhuren? Contacteer ons